Wednesday, April 8, 2009

B.R.E.A.K

waaahhhhhh...lamanya aku break dr dunia blogging. last sekali aku post kat sini adalah pd hari lahir aku thn lepas... gila lama ... 5 bulan. ganassss. kenapa aku break from blogging? sebab GUMUSUT yg buatkan hidup aku kusut sepanjang 5 months back. mau tak kusut. melayan karenah client and supplier serta bos2 aku yg agak2 lembab tak basah2 tuh. mmmm...so far setelah 5 bulan mengharung segala tension, depresi, masalah, suka, duka, meeting, skang ni aku boleh tarik nafas lega skit jeee.... skang aku tgh tunggu shipment aku sampai ke warehouse client.

tapi banyak pelajaran sepanjang 5 bulan ni yg aku belajar. tahap confident aku utk interact with all level people semakin bertambah termasuk english converstaion aku yg kelam kelibut tu. walaupun kelam kelibut aku tarah jugak cakap dgn supplier yg terdiri dr mat2 saleh dr italy, germany, uk & austria. nice dealing with them walaupun kadang2 aku rasa nak telan je depa nih. and now aku tau macamana nak kelentong2 skit client aku yg fussy nak mampos... dan baru kutahu deal dgn mnc ni sgtlah leceh. other than that aku belajar how to do proper documentation & paperless. dan aku berjaya convincekan bos aku yg sengal itu utk beli software baru. hehehehehehe....

so many thing to update. malehla... aku harap dgn terupdatenya blog aku hari nih, makanya aku akan terus update dr hari ke hari. cuma tak sabar nak tunggu esok.. something will happen... hehehehehehe.... tak sabar nak tunggu...

2 comments:

sahaini ahmad safian said...

eleh. tunggulah besok. (gua malas nak pecah lubang). kui kui kui.


anyway, semoga cepat2 letak "berudu" dalam perut.


(cuti tak esok?)

(nice to have u wrting back)

sistyah said...

apa yg awak tau punnnn......hehehehehe... mana de cuti... sy pekerja yg rajin...