Friday, November 14, 2008

S.E.L.A.M.A.T.T.A.M.B.A.H.U.M.U.R

Alhamdulillah... syukur. aku dapat merasa nikmat hidup utk ke 27 tahun hari ni. dalam usia 27 tahun ni banyak pelajaran format atau tak formal yg aku belajar, pengalaman hidup yg pelbagai, sedih, suka semuanya ada. paling tidak aku berjaya menjalankan tanggungjawab pada mak (masih ada yg kurang) dan merealisaikan impian arwah Nyai dan abah utk aku belajar sampai dapat ijazah dan kerja elok, tolong keluarga.

Apa2pun banyak lagi impian yg belum tercapai dan gapai. Insyaallah, harap2 dgn bertambahnya umur, rezeki, peluang utk berjaya juga bertambah... Amiiinnnnnn...

Malam tadik masa telefon Chul, dia wish 'Selamat Hari Jadi'. aku bleh blurrr jap, sambil berkata dalam hati, 'Apehal plak dia nih wish2 Selamat Hari Jadi?'. setelah bebrapa saat blur baru aku teringat, lerrrr besday aku la... hahahahahhaha... sengal betullah. hari jadik sendirik pun lupa... ni kes penat sgt la nih, pikir preparation utk studio GMI sabtu nih. so, tak heran lah kalau besday Chul hari tuh aku boleh buat bangang tak wish sampaila kantoi sms dr abg long yg wish dia besday. hahahahahahha... lawak tul. dah la masa honeymoon. sungguh la aku ni tk romantiks... wakekekekekeke... apa hadiah nk bg diri sendirik ekkk....??? heheheheheh...

10 comments:

syamsul2k said...

Happy Birthday Sayang!!!

sahaini ahmad safian said...

ala..lecehlah. hari menetas sendirik pun lupa. selamat hari jadi.

sistyah said...

sibuk aaahhh... dh mmg lupa... nk buat cemana kan... thank you sayang...

na-nee-no said...

dlm kesibukan bekerja aku pun turut sama terlupa harijadimu.

epi belated besdei sham, moga panjang umo, murah rezki dikurniakan anak, dan sehat selalu dan bahagia dan dirahmati Allah SWT.

Junn said...

syammm.... hepi birthdayyyyyy to uuu.. belated pun belated ler

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

harap harap tak lambat nak wish...
happy belated birthday dear blogger.... hehehehe

Yatie said...

hi there this is yati yang jumpa masa potluck.my url is www.sawanila.com. baru ada can masuk ur blog.... ala yang with 2 kids and my dotter ckp u naugthy tuh... hope boleh jumpa lagi..anyway kuih bangkit sedap la... besok nye habis kiterang mkn/... act we tak suka mkn cookies tuh tapi sbb ur's rasa sepel and tak rapuh tu yang sodap tuh..

yatie, sawanila.com

daela said...

HAII....SALAM ZIARAH...

adenium said...

selamat thn baru sham.... jom exchange link ... :-)

Mas said...

bila nak pindah JB?