Saturday, August 23, 2008

HOME-MADE BANGKIT SANTAN ON THE HOUSE!!!!


Kepada peminat kuih-kuih lama, ini ada HOME-MADE BANGKIT SANTAN untuk hidangan di hari raya. Sangat sedap dimakan begitu sahaja, atau dicicah dengan kopi panas… layan beb! Cara makan yg paling layan, sila masukkan seketul bangkit, kemam dan biarkan ia cair sendiri di dalam mulut…macam M&M…. cair di mulut tidak ditangan…. Selain utntuk makan sendiri, bolehla dibeli utk mak sendiri, mak mertua, jiran sebelah umah, bos, awek dan lain2 yg sewaktu dgnnya….
i) HARGA????
Tak mahal…Cuma RM20.00 sebotol (tidak termasuk kos pengeposan)
ii) BERAPA ISI DALAM???
70 BIJI
iii) ASAL DUDUKNYA BANGKIT INI?
RENGIT, BATU PAHAT, JOHOR

iv) MACAMANA NAK ORDER???
- sila call or sms: SHAM – 0172923912

v) MACAMANA NAK BAYAR?
Details akaun akan diberi apabila order sudah dibuat

vi)MACAMANA NAK COLLECT??
- preferred location: PETRONAS MUTIARA DAMANSARA, KOTA DAMANSARA, TTDI (lain2 kawasan arrangeable- selagi saya tau di manakah tempat itu)
vii) BILAKAH TEMPAHAN DITUTUP???
selagi stok masih ada… jadi, cepat2 la order….!!!!
viii) KALAU LUAR DR KL MACAMANA?
kos pengeposan akan dikenakan ikut harga pos laju lah yeee.... insyaallah tak pecah….
ix) ADA DISKAUN TAK???
beli banyak, insyaallah akan dipertimbangkan...
kepada sesapa yang nak jadi agen pengedaran boleh juga hubungi saya.... harga dealer akan saya tawarkan. so, marilah memBANGKITkan diri anda sempena hari raya ini... dam dam dummmmm.....

10 comments:

syamsul2k said...

u can also visit here http://syamsul2k.wordpress.com/kuih-bangkit-achoi/

iekamie said...

nak tanya kalo kite tlg jual kt opis camne regenye????

sistyah said...

iekamie: boleh bagi email address? so, i can contact u personally. thank you

iNa said...

salam
kalau kt area cheras blh hantar tak?

sistyah said...

boleh ina... cuma kene lah tempat yg mudah dicari... like jusco maluri, tesco ke... gitulah...

iNa said...

ok. kalau order ni bila blh dpt agaknya?

kaduke said...

huh business kuih lagi.. makin kencang la makcik..

na-nee-no said...

sham! aku nak oder 8 balang! diskaun kat aku laaa wei org lamaa.... hehehehe

sistyah said...

kahar: no hal beb... ko amik 8 kan... adalah utk ko diskaun nnt... kakak ko takmo orderkah???

sistyah said...

to ina: saya start delivery 2 minggu sebelum raya sampailah 29/09 nnt... so, within that date boleh lah saya hantar kat awak

to kaduk: cari makan beb... gaji aku tak beso macam gaji ko....