Thursday, July 24, 2008

2nd O.F.F.E.R

dua hari sudah aku dapat call dr amerstrand eng. diaorang offer aku jr proj eng. bila aku tanya gaji.... aisehhhh... agak mengecewakan... bila aku tanya bila offer letter aku bleh tgk, dia soh aku confirmkan dulu nak ke tak nak ke baru dia kuar offer letter... aku cam, aik.... apa punya prosedur daaaa.... aku bgtau chul... dia soh aku stick dgn pfp atas sebab2 tertentu. bila aku tanya kawan2 yg lain, ada yg soh pilih mana yg aku suka nak buat... ada yg soh aku gi pfp sebab aku punya strong skill lebih sesuai didevelope dan dipakai di pfp. so, bila aku pikir2 balik, aku rasa aku akan stick dgn pfp cuma ada kawan aku soh counter balik dgn pfp tang gaji mintak dia up skit n mintak pfp buat amenmend kat offer letter. so, aku akan call pfp esok pagi utk bertanyakan hal tersebut dan aku akan ke amerstrand utk tgk offer letter diaorang. tgk apa yg diaorang offer aku... hihihihihi....

5 comments:

MaR~ said...

hye!
just dropping by!
leaving my footprint~!
ahakz!
akak ni engieer ape ye.?
hehe :)
nk sgt kenal ngn engineer d luar sane.
salam perkenalan :)

sistyah said...

saya bukan engineer la dik....

juls said...

junior project engineer? gaji brapa ek dorang offer? sbb saya tgh tunggu second call from amerstrand jugak. For the post Project & Technical Executive.

juls said...

brapa ek dorang offer?

sistyah said...

juls, klu junior engineer cecahlah rm2k sebulan rasanya...